Arrangementer og events for private og erhverv

Book dit event her

Arrangementer & Events

PV – Kaffe og Cocktails står klar til at hjælpe dig med at arrangere og afholde et mindeværdigt arrangement, hvad end det drejer sig om en firmafest, fødselsdagsfest, jubilæumsfest, julefrokost eller en helt femte fest eller andet event. Vi har stor erfaring med at afholde alle typer fester for både private og erhverv, og vi laver arrangementer alle ugens dage.

Vi har plads til alt fra 10 til 70 spisende gæster, så vi har formentlig også kapacitet til dit selskab, uanset om du vil arrangere en festlig aften for fodboldholdet, studiegruppen, virksomheden, vennegruppen eller familien.

 

Firmaarrangement Aarhus

Skal jeres næste firmaarrangement finde sted på en af de hyggeligste locations i Aarhus? Så er PV – Kaffe og Cocktails stedet. Vi afholder både små og store firmaarrangementer, og vi bestræber os på at tilpasse stemningen til netop jeres arrangement.

Et festligt firmaarrangement er en alletiders anledning til at knytte tættere relationer med sine kollegaer på tværs af afdelinger. I kan for en stund lægge arbejdet til side og fokusere på at blive klogere på hinanden og nyde nogle skønne timer i hinandens selskab.

Mangler du idéer til jeres næste firmaarrangement? Så kontakt os og lad os sammen arrangere et uforglemmeligt firmaarrangement i Århus. I kan f.eks. komme på et lærerigt og sjovt cocktailkursus hos PV.

 

Privatarrangement Aarhus

PV – Kaffe og Cocktails arrangerer og afholder ikke kun arrangementer for firmaer, men også for private.

Planlægger du derfor at holde en større eller mindre fest i den nærmeste fremtid i anledning af din fødselsdag, dit jubilæum, dit bryllup eller noget helt fjerde, så hjælper vi gerne med at skabe et perfekt arrangement, som alle dine gæster vil tænke tilbage på mange år ud i fremtiden.

Du er sikret et gennemført privatarrangement, når du holder fest i vores velindrettede festlokale. Her vil du og dine gæster kunne nyde den rolige og hyggelige atmosfære, den gode betjening og den flotte udsigt til det brostensbelagte torv, Pustervig Torv.

Vores servicemindede værter og værtinder tager sig godt af dig og dine gæster, så du kan koncentrere dig om at være til stede og nyde at være midtpunktet.

 

Arrangementer med og uden spisning

Vi afholder både privatarrangementer og firmaarrangementer med og uden spisning. Om der derfor er lagt op til et cocktailarrangement, hvor dine gæster kan smage nogle af vores mange skønne cocktails, eller om gæsterne også skal have en kulinarisk oplevelse, så kan vi dække behovet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at afholde et arrangement hos PV – Kaffe og Cocktails i Århus, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Vi tilbyder også cocktailkurser og  -smagninger

Vil du gerne afholde et privatarrangement eller firmaarrangement i Århus, der sent vil blive glemt? Så er det oplagt at planlægge en aktivitet, der involverer alle deltagerne og giver dem en fælles oplevelse. Det kunne f.eks. være et cocktailkursus eller en cocktailsmagning.

På vores cocktailkurser lærer vi dig og dit selskab at mikse, bygge og forfine cocktails i hold. Vi kommer desuden med en masse gode tips og tricks til, hvordan man laver den perfekte cocktail.

På vores cocktailsmagninger er der mulighed for at smage alle vores signaturcocktails i miniformat. Samtidig vil I blive klogere på cocktailens historie, og der vil kunne stilles spørgsmål undervejs.