Kaffe abonnement

Tilmeld dig her

Kaffekort hos PV

Der er altid en anledning til at nyde en god kop kaffe, og med et kaffeabonnement vil du kunne få baristakaffe hver dag uden at sprænge budgettet. Vores kaffeabonnement koster blot 129 kr. om måneden, og alle de forskellige kaffevarianter er selvfølgelig inkluderet.

Vil du gerne forsøde din hverdag en smule, så bestil et kaffe kort til PV i dag. Så kan du forkæle dig selv med kvalitetskaffe, så ofte du har lyst. Vi har åbent alle ugens dage.

 

 

 

Få ubegrænset baristakaffe med et kaffe abonnement til PV

I en travl og hektisk hverdag gælder det om at nyde nogle af livets små glæder. En af de glæder er kvalitetskaffe. Kvalitetskaffe koster, men bestiller du et kaffe abonnement, vil dine udgifter til god kaffe aldrig løbe løbsk. Den månedlige pris er nemlig den samme, uanset hvor tit du nyder din favoritkaffe hos os.

Kaffeabonnement med mulighed for både takeaway og to-stay kaffe

Du får ubegrænset to-stay og takeaway kaffe, når du bestiller et kaffeabonnement hos os. Hvad end du derfor vil nyde en god kaffe i vores hyggelige café, eller om du er på farten og gerne vil have kaffen med dig, så kan du få glæde af dit kaffe abonnement til PV.

Dine venner og veninder får 50 % rabat på varme drikke

Du kan ikke kun glæde dig selv, når du køber kaffe på abonnement. Dine venner og veninder kan også få glæde af dit kaffeabonnement, idet de kan få 50 % rabat på varme drikke, når de kommer sammen med dig.

Kaffe abonnement uden binding og med nem opsigelse

Vi tilbyder byens nok bedste kaffe abonnement. Ikke nok med, at du får ubegrænset baristakaffe, byder vi også på fordele som ingen binding og nem opsigelse.

Du kan tegne et kaffeabonnement på under to minutter via vores hjemmeside.

Opsigelse skal ske på mail til booking@pustervig.dk