Bar i Aarhus

PV – Kaffe og Cocktails er en hyggelig bar i Århus, hvor du kan nyde en fortryllende aften i godt selskab. Vi har skabt de perfekte rammer for en god fest gennem vores hyggelige indretning, vores gode betjening og vores lækre cocktails og diverse. Hos os er der plads til grin, glæde og godt humør.

Hvad end der er lagt op til den helt vilde bytur, eller om du blot vil nyde en enkelt cocktail eller to med en god ven eller veninde, så er PV – Kaffe og Cocktails, der har hjemme på det hyggelige Pustervig Torv, dér, du skal søge hen.

Bar i Århus med et bredt udvalg af lækre cocktails

Vi har et af byens absolut største og mest attraktive udvalg af cocktails. Om du er mest til det søde, det friske eller det anderledes, så finder du en cocktail efter din smag på vores cocktailkort. Alle vores cocktails bliver lavet med kærlighed og bliver serveret i smukke glas. Du har dermed fundet den helt rigtige bar i Århus, hvis du leder efter en bar, hvor der kredses om de enkelte cocktails.

Vi serverer også meget andet til en festlig aften i byen

PV – Kaffe og Cocktails er en cocktailbar, men også meget mere end det. Vi har et stort udvalg af cocktails, men har også masser af lækre drikkevarer for dig, der foretrækker noget andet. Hos os er der også mulighed for at nyde en iskold fadøl eller et godt glas vin. På menukortet findes desuden shots samt helflasker og dertilhørende mixers, herunder energidrik, sodavand, juice m.v.

Garanti for en festlig og hyggelig aften

PV – Kaffe og Cocktails bør være din go-to bar i Århus, fordi vi yder service i verdensklasse, har et stort udvalg af cocktails og diverse samt har en central og charmerende beliggenhed. Vi holder åbent alle ugens dage, så om du blot vil nyde en fadøl med kollegaerne efter en lang arbejdsdag, eller om du ønsker en festlig nat i Smilets By, så er vi stedet for dig. Hos PV er der plads til alle.

Bar i Aarhus med plads til både små og store selskaber

På vores bar i Aarhus har vi plads til både små og store selskaber. Om du derfor har planer om at besøge os med din bedste veninde under armen, eller om du vil i byen med hele studiegruppen, kan du få et bord hos PV – Kaffe og Cocktails. Ved større selskaber anbefaler vi at reservere bord på forhånd.