Cocktail bar i Aarhus

Find os her

PV er en autentisk og velindrettet cocktail bar i Aarhus, hvor du kan nyde flotte og velsmagende cocktails og andet godt til ganen i fantastisk selskab. Vi har skabt de perfekte rammer for en festlig aften for alle, så hvad end du vil nyde gode cocktails i selskab med dine venner, kollegaer eller nogle andre, du holder af, så læg vej forbi PV.

Hyggelig og velbeliggende cocktail bar i Århus

På Rosensgade 21 ved Pustervig Torv finder du byens hyggeligste og bedst beliggende cocktail bar i Århus. Navnet er PV – Kaffe og Cocktails. Her kan du nyde lækre cocktails med udsigten til det brostensbelagte torv, der har en lang og imponerende historie.

PV byder på en rå, rustik og samtidig hyggelig indretning med et moderne twist. Indretningen og den gode atmosfære skal opleves, så tag dine bedste venner med under armen og besøg din nye foretrukne cocktail bar i Århus.

Cocktail bar Aarhus med åbent alle ugens dage

Vores dygtige og erfarne bartendere mixer cocktails på alle ugens dage, så hvad end du vil drikke cocktails med dine kollegaer efter en lang arbejdsdag, eller om du vil i byen en fredag aften med alle vennerne, så sørger vi for, at stemningen bliver sat med fortryllende cocktails.

Vi holder sent åbent fra mandag til lørdag, hvor du kan nyde cocktails til langt ud på aftenen, men du kan selvfølgelig også bestille vores flotte cocktails om søndagen. Vi tilbyder desuden udeservering af cocktails på det hyggelige Pustervig Torv.

Kæmpe udvalg af cocktails og drinks – over 20 forskellige varianter

PV skal være din go-to cocktail bar i Århus af flere forskellige grunde. Et af hovedargumenterne er, at vi har et meget bredt udvalg af cocktails og drinks. På menukortet findes der over 20 forskellige cocktails og drinks samt mocktails. Der er med garanti også en cocktail, du kan lide, hvad end du er mest til det sure, det søde eller noget helt tredje.

Er der en eller flere i dit selskab, der er mere til fadøl, shots, champagne eller sodavand end cocktails, kan vi selvfølgelig også dække disse behov.

Der er garanti for en festlig aften hos din foretrukne cocktailbar i Århus

Ønsker du en festlig aften i selskab med gode venner eller veninder, så læg vej forbi vores autentiske cocktailbar i hjertet af Århus. PV er det perfekte sted både at starte og slutte sin bytur, da vi har sørget for god stemning, lækre cocktails og venlig betjening. Smag vores mange forskellige cocktails, dans, fortæl røverhistorier og nyd hinandens selskab.

Vil du være sikker på, at der er plads til dig og dit selskab, anbefaler vi dig at booke et bord på forhånd. Det kan du gøre ved at sende os en mail.

Vi har også plads til større selskaber

Vi hjælper også gerne med at arrangere og afholde arrangementer eller events i anledning af fødselsdag, firmafest, jubilæum eller noget helt fjerde. I kælderen under vores cocktailbar har vi hyggelige selskabslokaler til arrangementer, kurser og smagninger. Her kan du afholde en privatfest, der sent bliver glemt.