Cocktail kursus i Aarhus

Book din oplevelse her

De fleste sætter pris på en god cocktail, men de færreste er i stand til at lave en cocktail, der både smager godt og samtidig ser flot ud. Dette laver vi om på med vores cocktail kursus i Aarhus, hvor du og dine kollegaer, venner eller veninder lærer at mikse, bygge og forfine cocktails.

Et cocktail kursus er en både sjov og lærerig oplevelse, som du kan nyde med nogle af de personer, som du holder mest af. Om du er på udkig efter den perfekte oplevelse til en polterabend, et firmaarrangement, en fødselsdag eller noget helt fjerde, så er et cocktail kursus et godt bud.

Lærerigt cocktail kursus i Århus i hyggelige omgivelser

PV afholder cocktail kurser i hyggelige omgivelser i Smilets By. Du og dit selskab får en unik mulighed for at komme en tur om bag baren, hvor I vil lære at mixe, straine og shake cocktails.

Kunsten at lave gode og flotte cocktails er svær at mestre, men på kurset bliver I guidet trin-for-trin, så I kan vække jeres indre bartendere til live. Kurset afholdes af en erfaren bartender og har en varighed på omkring to timer.

Konkurrér i at lave de bedste cocktails

Til vores cocktail kursus i Århus bliver dit selskab opdelt i mindre hold. Holdvis skal I konkurrere mod hinanden om at lave de bedste cocktails. Der er desuden lagt op til en hyggelig og uformel præsentation af jeres nyskabte cocktails.

Uanset om dit hold eller et andet hold vinder konkurrencen, er du og de øvrige gæster garanteret en sjov oplevelse, som vil ryste jer sammen og få jer i fremragende humør.

Smag på lækre cocktails undervejs

Undervejs i kurset er der beregnet smagning af de forskellige cocktails i måtte forsøge jer med. Der er også mulighed for at lave disse cocktails uden alkohol, hvis der er et ønske herom. Hvis du i stedet for et cocktail kursus ønsker at prøve vores cocktail smagning, er der også rig mulighed for det.

Cocktail kursus i Aarhus i anledning af polterabender, firmaarrangementer osv.

Et cocktail kursus i Århus vil egne sig godt til rigtig mange forskellige anledninger. Gennem tiden har vi afholdt cocktail kurser i forbindelse med anledninger som polterabender, firmaarrangementer, fødselsdage og meget mere. Fælles for alle deltagerne til kurserne er, at de er gået derfra med et smil på læben og en oplevelse rigere.

Book et cocktailkursus i Århus

Vil du også gerne give dig selv og dine venner en oplevelse og et minde for livet? Så book et cocktailkursus i Århus hos PV.