Cocktailsmagning i Aarhus

Book din smagsoplevelse her

Cocktails er noget helt særligt og skal nydes med stort velbehag. Den gode cocktail er sammensat af de helt rigtige ingredienser og byder på de ideelle blandingsforhold. For at sætte prikken over i’et skal cocktailen serveres med stil i et flot glas og med den rette finish.

Cocktails er lidt af en kunst, og til vores cocktailsmagning i Århus vil du og dit selskab blive meget klogere på hele dette univers. Der er lagt op til en oplevelse, der kombinerer læring, underholdning og hygge.

Bliv klogere på cocktailens historie og smag skønne cocktails til cocktailsmagning i Århus

De fleste kan nævne op til flere cocktails, og de fleste har ligeså en favoritcocktail, men de færreste kender til cocktailens historie. Netop cocktailens historie er noget, som vi vil gøre jer klogere på til vores cocktailsmagning.

I løbet af de 2,5 timer, som cocktailsmagningen varer, vil I få fornøjelsen af at smage hele 10 forskellige signaturcocktails i miniformat. En erfaren bartender vil introducere jer til de forskellige cocktails, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Til cocktailsmagningen er der både vand og snacks inkluderet.

En cocktail smagning kan kickstarte enhver festlig begivenhed

En cocktailsmagning i Århus er den perfekte aktivitet til at kickstarte en festlig dag eller aften i Smilets By. I får nemlig en super sjov oplevelse, samtidig med at der kommer lidt alkohol indenbords. Det får helt naturligt samtalerne til at flyde, og det får stemningen i top.

Book cocktailsmagning i Aarhus

Du kan nemt booke en cocktailsmagning i Aarhus hos PV, hvis det er en oplevelse, du ønsker at give dig og dine venner, kollegaer eller veninder. Hvis I også gerne vil lære at lave cocktails, så skal I i stedet booke vores cocktailkursus. Vi tilbyder begge events på Rosensgade 21 i Aarhus ved Pustervig Torv.

Vi glæder os til at give jer en fantastisk oplevelse.