Cocktail kursus polterabend

Book din polterabend her

At deltage på et cocktailkursus er den perfekte måde at starte en polterabend på. Der er nemlig garanti for masser af nærvær, grin og godt humør. Samtidig byder et cocktailkursus på brugbar læring i at lave cocktails, som deltagerne efterfølgende kan imponere venner, kæreste og kollegaer med.

Hos PV tilbyder vi flere fremragende aktiviteter til polterabender, herunder cocktailkurser. Vil du gerne give bruden eller brudgommen en dag, han eller hun sent vil glemme, så book et cocktail kursus hos os til den kommende polterabend.

Væk jeres indre bartender til live med et cocktail kursus til polterabend

De fleste gemmer på en lille bartender inde i maven, som blot venter på at blive vækket til live. Til et cocktailkursus vil I lære at lave cocktails ligesom de professionelle, så det er en glimrende anledning til at aktivere sin indre bartender.

Til et cocktail kursus hos os vil I lære både at mikse, bygge og forfine cocktails. Når I er færdige med at lave jeres cocktails, vil der være en hyggelig, uformel præsentation af jeres nyskabte cocktails. Undervejs vil der også være smagning af 4-5 cocktails. Disse cocktails kan laves uden alkohol, hvis det ønskes.

To timers cocktail kursus med masser af læring, godt humør og lækre cocktails

Et cocktail kursus hos os varer omkring to timer. I løbet af disse to timer vil I blive gjort til eksperter i at lave cocktails. Undervisningen bliver varetaget af en dygtig, smilende og erfaren bartender.

Konkurrence om at lave de bedste cocktails

Hvem kan lave de bedste og flotteste cocktails i vennegruppen? Det får I svar på til cocktail kurset, hvor I skal konkurrere mod hinanden i hold. Lad den bedste mand eller kvinde vinde.

Cocktailkursus til polterabend for både ham og hende

Et cocktailkursus er på mange punkter en rigtig god aktivitet til en polterabend. I får nemlig med sikkerhed en rigtig sjov stund, som I vil tænke tilbage på i mange år ud i fremtiden. Det vellykkede cocktailkursus vil helt sikkert også blive et samtaleemne til brylluppet.

Vores cocktailkursus er for både ham og hende, så hvad end der skal arrangeres polterabend for bruden eller brudgommen, er det oplagt at booke et kursus i at lave cocktails. Cocktailkurser går desuden rent ind hos såvel unge som ældre.

Efter flere timer i cocktailens tegn ifm. et cocktail kursus vil der med sikkerhed være skabt en rigtig god og festlig stemning i gruppen. Hvis det ønskes, kan festen fortsætte hos PV.